Webontwikkeling

Wanneer u op zoek bent naar een (nieuwe) website, of uw huidige website of web-applicatie wilt vernieuwen, dan biedt Sudum verschillende mogelijkheden voor u.


Sudum CMS

Content Management Systeem Het Sudum CMS (Content Management Systeem) is een van onze eerste oplossingen en de applicatie is sinds 2006 elk jaar verder doorontwikkeld.

Om u een idee te geven ook onze eigen website waar u nu een bezoek aan brengt draait op dit Sudum CMS! Het Sudum CMS is een eenvoudig opgebouwde webapplicatie om uw website te beheren met mogelijkheden tot uitbreidingen op maat zoals; nieuwsbrieven, aanmeld formulieren, een webshop ect...


Applicatie Ontwikkeling

Applicatie Ontwikkeling U heeft een idee voor een applicatie / dienst of uw huidige applicatie is toe is aan vervanging / een upgrade en u wilt uw applicatie naar de cloud brengen. Dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden hiervoor.

Wilt u meer weten?

Graag informeren we u verder over de mogelijkheden die we u kunnen bieden!

contact

Wat zeggen onze klanten

Jachthaven Software : Eenvoudige bediening en gebruik, op maat voor onze haven gemaakt. Gegevens en afrekenen overal mogelijk en persoonlijk contact bij vragen!

Gemeente Gouda

de Havenmeesters

Jachthaven Software : Meedenkend met onze transitie met als resultaat een perfect werkend systeem. Concluderend kan ik Sudum aanraden aan iedereen die zoekt naar een stabiel haven programma, geweldige betrokkenheid en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding.

Stadshavens Medemblik

Directeur

Camping Software : Rekeningen worden sneller vaak online betaald. Programma wensen worden snel doorgevoerd waardoor samenwerking met Sudum een feestje is.

Triple A Partners

Camping Beheerder

onze klanten

Jachthaven BreskensJachthaven Breskens
T.W.V. de WaalT.W.V. de Waal
De LingehavenDe Lingehaven
TriFinanceTriFinance
W.S.V. de PutW.S.V. de Put