Recreatietechniek

Jachthaven hardware integratieNaast het administratieve beheer van uw haven kunnen wij uw haven-hardware ook koppelen aan het jachthaven software pakket.

Zo is het mogelijk om vanuit uw havenbeheeromgeving uw elektrazuil(en) aan / uit te zetten of de meterstanden en status uit te lezen. Hierdoor kunt u het stroomverbruik monitoren en eventueel (overmatig)verbruik direct in rekening brengen bij uw ligplaatshouder(s).

Daarnaast kunt u uw passanten wanneer gewenst via een mobiele app zelf laten betalen om de stroomaansluiting aan laten zetten.


Overzicht van de recreatietechniek producten in samenwerking met Arabel. Beschikbare oplossingen; Servicezuilen, Elektrazuilen, Waterzuilen, Verlichting, Betaalautomaten, Toegangscontrole etc. informeer voor alle mogelijkheden.

Recreatietechniek - Arabel Sudum


Servicezuilen met muntautomaat zoals deze bij Jachthaven Breskens zijn geinstalleerd.

Servicezuilen haven


De haven van Zeebrugge uitgerust met elektrazuilen die direct vanuit de jachthaven software worden aangestuurd en uitgelezen. Tevens is er in deze haven gewerkt met ingebouwde stroom en waterpunten, hierdoor is er meer vrije loopruimte op de steigers.

Elektrazuilen jachthaven

Wilt u meer weten?

Graag informeren we u verder over de mogelijkheden die we u kunnen bieden!

contact

Wat zeggen onze klanten

Jachthaven Software : Eenvoudige bediening en gebruik, op maat voor onze haven gemaakt. Gegevens en afrekenen overal mogelijk en persoonlijk contact bij vragen!

Gemeente Gouda

de Havenmeesters

Jachthaven Software : Meedenkend met onze transitie met als resultaat een perfect werkend systeem. Concluderend kan ik Sudum aanraden aan iedereen die zoekt naar een stabiel haven programma, geweldige betrokkenheid en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding.

Stadshavens Medemblik

Directeur

Camping Software : Rekeningen worden sneller vaak online betaald. Programma wensen worden snel doorgevoerd waardoor samenwerking met Sudum een feestje is.

Triple A Partners

Camping Beheerder

onze klanten

Mercator MarinaMercator Marina
BataviahavenBataviahaven
Gemeente GoudaGemeente Gouda
Dutch Special Marine GroupDutch Special Marine Group
MarecMarec