(Web) Applicatie Ontwikkeling

Applicatie Ontwikkeling Bij het opzetten van een (web) applicatie zullen we samen met u als klant een stappenplan maken zodat techniek en praktijk aan elkaar worden getoetst. Hiermee verzekeren we elkaar dat we naar hetzelfde doel toe werken voor u.

U heeft een idee voor een applicatie / dienst of uw huidige applicatie is toe is aan vervanging / een upgrade en u wilt uw applicatie naar de Cloud brengen. Dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden hiervoor.

Wilt u meer weten?

Graag informeren we u verder over de mogelijkheden die we u kunnen bieden!

contact

Wat zeggen onze klanten

Jachthaven Software : Eenvoudige bediening en gebruik, op maat voor onze haven gemaakt. Gegevens en afrekenen overal mogelijk en persoonlijk contact bij vragen!

Gemeente Gouda

de Havenmeesters

Jachthaven Software : Meedenkend met onze transitie met als resultaat een perfect werkend systeem. Concluderend kan ik Sudum aanraden aan iedereen die zoekt naar een stabiel haven programma, geweldige betrokkenheid en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding.

Stadshavens Medemblik

Directeur

Camping Software : Rekeningen worden sneller vaak online betaald. Programma wensen worden snel doorgevoerd waardoor samenwerking met Sudum een feestje is.

Triple A Partners

Camping Beheerder

onze klanten

Profile EquipmentProfile Equipment
W.S.V. GoereeW.S.V. Goeree
LBIOLBIO
Stichting Jachthaven Het LeijegatStichting Jachthaven Het Leijegat
W.V. ScharendijkeW.V. Scharendijke