Over Sudum

Vrij vertaald uit het Latijn staat Sudum voor : een heldere hemel, er is geen wolkje aan de lucht. Oplossingsgerichtheid en Duidelijkheid zijn dan ook onze uitgangswaarden. Sudum is een jong en vooral dynamisch bedrijf dat zich richt op de nieuwste ontwikkelingen binnen de Webontwikkeling branche. Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voorop.

Sudum is in 2006 opgericht door Volker Meuzelaar. In de eerste jaren werd er hoofdzakelijk aan ontwikkeling en beheer van websites gewerkt.

De laatste jaren richten we ons steeds meer op Recreatietechniek en Cloud / SAAS applicaties zoals bijvoorbeeld het Jachthaven Software pakket, nieuwe media (interactieve websites, product en merk promotie campagnes) en het adviseren in ICT oplossingen van desktop computer tot intranet. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij offline marketing zoals Video Promoties, Drukwerk en Marketing Advies. Zo kunnen wij voor u marktonderzoek doen of uw bestaande marktonderzoek tools voor u beheren en analyseren.

Profit en Non-Profit

Als jong en dynamisch bedrijf werkt Sudum in zowel de profit als de non-profit sector, wij bieden de non-profit sector (verenigingen, stichtingen en overheidsinstanties) de gelegenheid om voor een concurerende prijs de hoogste kwaliteit service te krijgen.

Onze dienstverlening voor de profit sector richt zich hoofdzakelijk op Marketing en Webontwikkeling, natuurlijk kunt u voor andere diensten en producten als bedrijf ook bij ons terecht vraag ons naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Graag informeren we u verder over de mogelijkheden die we u kunnen bieden!

contact

onze klanten

CrunchrCrunchr
Stadshavens MedemblikStadshavens Medemblik
Gemeente Schouwen-DuivelandGemeente Schouwen-Duiveland
R.Y.C.B.R.Y.C.B.
Camping `t OekeltjeCamping `t Oekeltje