Sudum CMS Website Beheer

Content Management Systeem Het Sudum CMS - Content Management Systeem is een van onze eerste oplossingen en de applicatie is sinds 2006 elk jaar verder doorontwikkeld.

Uw website kunt u met het Sudum CMS bewerken met de eenvoud van een tekstverwerker, hiermee houdt u uw website up-to-date en daarmee aantrekkelijk voor potentieele klanten.

Om u een idee te geven ook onze eigen website waar u nu een bezoek aan brengt draait op dit Sudum CMS! Het Sudum CMS is een eenvoudig opgebouwde webapplicatie om uw website te beheren met mogelijkheden tot uitbreidingen op maat zoals; nieuwsbrieven, aanmeld formulieren, een webshop etc...

Wilt u meer weten?

Graag informeren we u verder over de mogelijkheden die we u kunnen bieden!

contact

Wat zeggen onze klanten

Jachthaven Software : Eenvoudige bediening en gebruik, op maat voor onze haven gemaakt. Gegevens en afrekenen overal mogelijk en persoonlijk contact bij vragen!

Gemeente Gouda

de Havenmeesters

Jachthaven Software : Meedenkend met onze transitie met als resultaat een perfect werkend systeem. Concluderend kan ik Sudum aanraden aan iedereen die zoekt naar een stabiel haven programma, geweldige betrokkenheid en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding.

Stadshavens Medemblik

Directeur

Camping Software : Rekeningen worden sneller vaak online betaald. Programma wensen worden snel doorgevoerd waardoor samenwerking met Sudum een feestje is.

Triple A Partners

Camping Beheerder

onze klanten

Profile EquipmentProfile Equipment
W.S.V. GoereeW.S.V. Goeree
LBIOLBIO
Stichting Jachthaven Het LeijegatStichting Jachthaven Het Leijegat
W.V. ScharendijkeW.V. Scharendijke