Mobiel Jachthaven Beheer Software

Met de Mobiel Jachthaven Beheer software en hardware zijn havenmeesters en beheerders volledig uitgerust om hun jachthaven mobiel, snel en eenvoudig te beheren.

Bedrijfsbehoefte Jachthavens

In de de watersportrecreatie branche is een ontwikkeling aan de gang waarin de bezoeker steeds meer service verlangt van een jachthaven. Met Mobiel Jachthaven Beheer heeft de havenmeester een tool in handen om snel en eenvoudig alle werkzaamheden rond het havenbeheer uit te voeren en passanten in de haven een betere en snellere dienstverlening te kunnen bieden. Zo kan de havenmeester met een tablet en een bonnenprinter zijn passant op de boot of steiger helpen en hoeft de passant niet meer per se naar het havenkantoor om een plek aan te vragen. In drukke periodes kunnen passanten hiermee snel en efficiënt worden geholpen, die kunnen op hun beurt dan optimaal genieten van hun kostbare vrije tijd.

Samenwerking

Om de havenmeester bij te staan in de veranderende (digitale)omgeving wordt de Mijn Jachthaven Beheer software en hardware in combinatie met een support pakket geleverd. Als havenmeester moet je bezig kunnen zijn met je ligplaatshouders en passanten, Sudum zorgt voor de rest. De samenwerking die er ontstaat biedt voor zowel de haven als voor Sudum een meerwaarde, zo kunnen aanpassingen of verbeteringen snel worden doorgevoerd. Andere havens profiteren hier ook van mee, doordat de modules veelal direct toepasbaar zijn voor hun situatie.

Toekomst

In de komende jaren zal de digitalisering alleen nog maar sneller toenemen en zullen processen worden vereenvoudigd. Ook voor de jachthavens is het zaak de klanten te blijven binden en bieden wat zij verlangen, Sudum probeert ze hierin bij te staan door innovaties door te voeren.

Lees meer over de Jachthaven Software.

Wilt u meer weten?

Graag informeren we u verder over de mogelijkheden die we u kunnen bieden!

contact

onze klanten

Mercator MarinaMercator Marina
BataviahavenBataviahaven
Gemeente GoudaGemeente Gouda
Dutch Special Marine GroupDutch Special Marine Group
MarecMarec